Over precies een maand vertrek!

Lieve Allemaal,

 Het is al bijna zover over precies een maand (18 augustus) gaat het grote avontuur beginnen.  Want ik ga samen met 3 meiden ( Irene, Ester, Marriët) beginnen aan een reis/ stage naar Paramaribo in Suriname. We gaan in Paramaribo 4 maanden lang werken in een ziekenhuis, dit ziekenhuis heet het st. Vincentius.

 Nu  begint het wel echt erg spannend te worden de voorbereidingen zijn in volle gang en de zenuwen nemen met de dag toe. Gelukkig gaan we met zijn 4e  zo kunnen we elkaar beetje steunen. Ik ben erg benieuwd wat we daar gaan aantreffen, want dit is moeilijk van tevoren voor te stellen. Zo laat ik het maar op me afkomen. Ik heb heel veel zin om te gaan, maar zie er ook enorm tegen op om afscheid hier te moeten nemen van mijn familie en vrienden. Maar dat komt vast wel goed. 

Mijn volgende verhaal word pas geschreven als ik ben aangekomen in Paramaribo dus daar moeten jullie nog even op wachten.

 Kus, Lied

Reacties 2

Vera 19-08-2011 12:00

Lieddddd!

Kom maar op met je eerste verhaal! Hoe was de reis? Hoe is jullie huis? Kun je het Nederlands een beetje verstaan? Pas goed op jezelf!

Dikke kus!

Fleur 23-08-2011 21:52

Lieve Lied,
Daar ga je dan lieve nicht. Het begin van een groot en geweldig avontuur!
Geniet van alles en ik ben natuurlijk erg benieuwd naar je verhalen!
Veel liefs,
Fleur

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer